Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Wednesday, December 22, 2010

:. Aku Di Melaka .:

Balik Je dari kursus kelmarin
aku n family singgah jalan2 di MELAKA..
walaupun penat seronok le dpt jalan- jalan dengan anak-anak..
tugas dijalankan..
bercuti pun dapat..
hehehhehe..
barulah di katakan pandai mengatur kan masa...tui tak??
tapi tu ler..
belum puas lagi sebenarnyer..
x per..
len kali nak bawak dia org pi bercuti tempat len plak...
teringin nak pi bercuti kat pulau..
ermm sedang dalam perancangan..
kena kumpul duit dari sekarang..
:-P