Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Thursday, December 23, 2010

:. Kursus Membuat Dadih .:


Hari ni menghadiri satu kursus cara-cara membuat dadih..
sangat menarik..
terima kasih kepada penganjur..
memberi ilmu kepada kami semua ni...

korang nak tempah tak??
ni geng2 aku tu dah sibuk nak mengambil order...
hehehhehe..

nak masukkan cara-cara membuat dadih kat sini..
tapi takut le yang di sampaikan tu kurang tepat..
almaklum ler.. kiter baru je belajar...
nanti di lain masa..
akan di masukkan yer..
adiosss!!

No comments: