Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Wednesday, December 29, 2010

:. Keputusan Gambar Paling Lucu .:


Wah!!
dah lama sangat benda ni tertunggak..
(mengalahkan bil api yang tertunggak)

"

"
so hari ni aku akan umumkan pemenangnya..



"



"

erm..

"


"


"

act bukan sekarang..
tapi next entry yer..
sebab juri2 masih dalam sidang perbincangan..
sedia menunggu yer!!
adioss!!


8 comments:

aJa said...

wahh..akak ni..saspen je..
lme jugak aja tggu..
ingt da ade pemenang..hee..

noie said...

hihihihi.... bz le aja... ni dh hujung2 tahun ade free untuk wat persidangan ni kekkeke

mie said...

fuh!!
xsempat nak join..
tapi mau tahu keputusannya

aJa said...

hehe..xpe2 kak..
aryni ke kptsn??

Miss Fadhilah said...

ala....bg la top 3 dulu ke...hahahah

ayu said...

igtkn dh umum kn td..
btul2 suspen nie..
cm nk tgk result exam plak.. ;)

THE LEKAT LEKIT STORY said...

ni sapa yang boleh undi ni??

noie said...

lekat lekit : semua leh undi.. mana2 blogger pun atau siapa saje janji identify.. peserta nak undi diri sendiri pun boleh.. tapi hanya sekali je k!! :-)