Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Tuesday, September 4, 2012

:. Tutorial Rolled Paper Flower .:


Cantik tak Bunga dari kertas kat atas ni..
cantik sgt kan..
nak tau tak yg sebenarnya nak membuatnya pun senang giler..

kalau tak caya boleh tengok tutorial dia..

mcm mana nak tengok? ok silalah ke 

Link di bawah ni yer ..

No comments: