Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Thursday, September 13, 2012

:. TuTOrial Decorate Frame Wif Felt .:


sekali tengok je hati dah tertawan dengan Frame yang berhias Felt Rose macam ni..
sweet giler..
sesuai untuk dijadikan hadiah untuk yang tersayang..
nampak mcm rumit.. padahal buatnya senang sangat..

kalau sape2 berminat meh kita try nak..


JANGAN BERHENTI MENCUBA YER!!!

No comments: