Pages

Wednesday, September 12, 2012

:. Jualan Borong Rose Dua Tone Macam Pisang Panas .:


Salam.. hye all my dear..
mula2 sis nk ucapkan terima kasih pada kawan2 n customer yang dh shooping dengan sis sepanjang bulan ramadhan tu smpailah dlm bulan raya ni pun masih order lgi..
n tq gak pada customer2 tetap sis yang tak serik order hasil craft
walaupun kadang2 sis ni tercuai, terlewat, terleka 
heheheh namun korang masih setia..
muaccsss sayang korang

n nak kongsi dengan semua
wat masa ni antara item yang paling laris yang sis jual ialah brooch dua tone
yang biasenye sis jual dengan hrga borong dengan customer yang berniaga
atau memang saje2 nak beli banyak2 nk pakai sendiri nk penuhkan koleksi
atau ade jgk yang jadikan bunga rose dua tone ni sebagai DOOR GIFT atau BUNGA PENANGGAH
tq sangat2 yer..
kepada sesiapa yang berminat untuk dapatkan hrga borong leh hubungu sis di FB sis noie craft yer 
link di bawah ni








2 Komen Di Sini: