Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Thursday, September 13, 2012

:. Tutorial Decorate T-Shirt Wid Felt .:


Menghias T-shirt dengan Felt ni leh jadikan hobi yang bagus.. n jimat..
kenapa sis cakap jimat?
heheh sebab teknik ni yang selalu sis guna kalau ade tshirt anak2 yang terkena kotoran degil yang susah sangat nak tanggal..
letak le ape2 decoration kat bahagian yang kotor tu dengan felt..
hasilnya nampak macam baru..

kalau berminat leh tengok tutorial di bawah ni

KLIK SINI

No comments: