Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Wednesday, September 5, 2012

:. Tutorial Silk Rose Satin With Ribbon .:




salam semua..
haaa ni lah tutorial bunga satin yang lama korang nak tu..
sis ni memang x sempat nak snap2 gmbr segala..
so ni sis bg tutorial yang sis gunakan sebagai rujukan...
share dengan korang semua..
wat pe nk lokek ilmu kan..
ni sebenarnya dapat dari web bahasa china ke korea aku pun x pasti..
yang pasti ada gambar so korang leh gunakan sebagai rujukan..
so apa lagi... kalau berani cubalah...
jangan lupa Like link ni yerr.. kalau x.. sis x nak bg lagi tutorial hehehehe..













2 comments:

amie... said...

salam..erkk...akk hr tu sy tersalah komen...nk komen kat sni tp terkomen kt sni plk >> http://noieizan.blogspot.com/2012/09/lagi-tutorial-rose-satin-awesome.html

huhu....

Anonymous said...

Ada u tube buat tuto ni tak