Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Saturday, September 22, 2012

:. Id Holder Pattern Awan Larat .:


Id holder ni sis cuba2 je buat..
asyik letak rama-rama dan bunga je so hari ni nak ubah skit..
yg ni konon2 design awan larat le kekekeek
entah jadi entah kan tidak le ni kan...
tapi di mata sis nampak cute le plak hehehe
PErasan seh..

ok untuk yang berminat nak order ok jom singah di fb sis atau contact no kat atas tu yer :)

No comments: