Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Tuesday, September 4, 2012

:. Tutorial Bunga dari Butang .:


Cute je bunga ni
tak pernah terfikir butang pun leh jadi bunga yang comel kan..
cute sangat..
nak buat pun senang je ni...

apa kata korang cuba buat sendiri..
untuk jadikan aktiviti bersama anak2 pun ok..
suh anak kita yang buat sendiri..
mesti diaorang suka kan..

untuk cara membuatnya sila ke link di bawah k

No comments: