Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Friday, September 7, 2012

:. Balang Berhias Versi Dulang Plak .:


kalau sebelum ni sis buat balang dan letakkan dalam bakul
sekarang versi dulang plak..
ramai gak yg suka versi dulang ni
simple tapi nampak kemas jer..
cute plak tu.. 



macam nilah gambar dulang yang telah di hias..


walaupun hari raya dah semakin berlalu
tapi alhamdulillah ade lagi order balang ni
semestinya bukan kegunaan sewaktu lebaran jer..
hari biase pun leh guna ni..

kalau berminat silalh order. yer hehehe...

1 comment:

atuk said...

Assalamualaikum Noie

sedodon tu....