Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Saturday, September 22, 2012

:. Brooch Kristal 2012 .:


New Stock Kristal Brooch
sangat cantik tau..
mengerlip je kalau tengok dari jauh..
hehehe sesuai  untuk yang nak kan glamour n elegant gitu..

nak beli skit2 boleh nak beli borong pun boleh..
kalau nk order leh singgah ke fb sis atau contact no kat atas tu yer :)

No comments: