Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Saturday, September 22, 2012

:. Set Bantal Couple Merah Hitam .:


ALhamdulillah sis dapat siapkan order dak Daliela ni..
set bantal MErah + Hitam 
dan juga
ID HOlder
KEychain
tag nama

semuanya bertemakan Merah + Hitam..
warna memang cun kan
harga pun berpatutan tau..
dengar kata cik adik ni nak letak kat dalam keta dia..
wahh berseri2 keta beliau tu nanti yer..
ok untuk yang berminat jangan lupa singgah ke FB sis atau contact No kat atas tu yer..



1 comment:

~emi~ said...

Seronok kan jahit guna kain felt? sy pun tengah dalam proses belajar menjahit felt craft :)