Pages

Monday, July 2, 2012

: Pulang Dari Sandakan .:

dah seminggu aku balik dari sabah..
dah hampir 3 minggu aku x update ape2 dari blog..
tak sempat n x de masa..
perjalanan dua minggu di Sabah pada awalnya memang lancar..
tapi bila masuk je ke minggu ke dua..
anak-anak aku mula di serang demam panas..
paling teruk sekali yang kecik tu... Eisya..
sampai keluar darah dari hidung,..
kesian eisya..
kalau nak citer haduiii... memang menyedihkan...
malas nak ingat balik...
sekarang dia dh beransur sembuh..
Alhamdulillah..

ermm.. ok pasni akan cuba update blog sebanyak yang mungkin nak cover balik yang dh tertinggal banyak tu hehehehe ..
layankan jelah yer....

0 Komen Di Sini: