Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Monday, July 2, 2012

: Pulang Dari Sandakan .:

dah seminggu aku balik dari sabah..
dah hampir 3 minggu aku x update ape2 dari blog..
tak sempat n x de masa..
perjalanan dua minggu di Sabah pada awalnya memang lancar..
tapi bila masuk je ke minggu ke dua..
anak-anak aku mula di serang demam panas..
paling teruk sekali yang kecik tu... Eisya..
sampai keluar darah dari hidung,..
kesian eisya..
kalau nak citer haduiii... memang menyedihkan...
malas nak ingat balik...
sekarang dia dh beransur sembuh..
Alhamdulillah..

ermm.. ok pasni akan cuba update blog sebanyak yang mungkin nak cover balik yang dh tertinggal banyak tu hehehehe ..
layankan jelah yer....

No comments: