Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Monday, July 2, 2012

: Pin Bulat Dah Restock .:


Akhirnya Pin bulat dah restock..
baru minggu ni sis ambik..
panas lagi ni...
sapa nak meh le contact sis yer...
n kalau bg customer tersyang yang mesej sis x sempt balas tu leh je call terus yer..
lagi senang dear..
bukan ape..
kekadang credit tak dak le nak reply msj korang semua..
muaaahaaaa..!!!

p/s : jgn lupa harga memang BERBALOII!!

2 comments:

~Fara~ said...

salam sis, pin brooch tu masih offer lg ke??

6 SAHABAT SEJATI said...

salam akak pin bulat tu masih ade lagi