Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Tuesday, July 3, 2012

:. Hey!! Ini Bukan Pakaian Seragam Kami .:


Hua.. Tajuk tak tahan mak nyahh!!..
INI BUKAN PAKAIAN SERAGAM KAMI!!

ini sebenarnya gambar dalam bulan lepas lagi..
cuma x sempat nak masukkan dalam blog jer..
amacam comel tak pakaian kami ni..
beli design yang sama cuma colour je lelain kekekeke..
pakai ni masa hari khamis..
ade mcm batik indonesia tak..
kekeke..

next time Insya Allah guna tema len plak..
Awesome!!!!

No comments: