Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Saturday, July 7, 2012

:. TUTORIAL Sweet Flower With Felt Or Fabric .:



Credit pada youtube atas video ni
kalau x silap owner dia missgreenmaid
kalau nak terjah leh le ke sana..
nak tgk terus kat atas ni pun boleh..
bunga ni nmpak rumit skit tapi hasilnya..
Ngetopppp!!!

meh le tryy!

No comments: