Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Tuesday, July 3, 2012

:. Nyamannya Di Kundasang .:


Pemandangan dari Kundasang atas Bukit Tinggi depan resort..
aduii sejuknya..
macam berada kat Cameron tau..
memang best..
Hilang rasa penat walau dah berjalan jauh..


gambar ni di ambil oleh seorang staff resort tu yang kebetulan lalu depan kami..
kalau x.. x merasalah nak bergambar bersama..
awesome!!!



singgah jap kat tepi jalan di kundasang..
cantikkan pemandangan kat belakang tu..
best.. best..

alahai si mama pun sibuk nak bergambar gak ni haaa
heheheh...

No comments: