Pages

Tuesday, July 3, 2012

:. Hotel Four Points , Sheraton Sandakan De Best .:


ni gambar masa nak check out..
sempat plak tu pose kat lobby hehehe
apepun Hotel 4 star ni memang de best di Sandakan..
bilik ok..
staff ok sangat..
Swimming pool lagi ok..
pemandangan lagi laaahhh ok..
berbaloi dengan harganya...
siang plak  leh shooping kat Pasar besar Sandakan depan bangunan hotel ni jer...
habis le kami shopping mutiara kat sini..


tengok le pemandangan dari bilik hotel ni..
nyaman..
eisya pun suka je berdiri kat cermin tu..
so apa lagi datang Sandakan jangan lupa ke sini yer ...


mak ngah pun sibuk pose hehehhe


 pose dak dua orang ni haa..


seronok betul dia orang

mama mampu pose je..
lalalalala

2 Komen Di Sini:

Anonymous said...

berapa harga satu bilik kak????

noie said...

masa kami pi tu ade promosi dlm rm200++ mcm tulah.. sebab masa tu masih bru bukak lgi.. tpi rate untuk sekarang sis x berapa pasti plak dear..