Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Tuesday, July 31, 2012

:. Balang Kuih Raya 2012!! Harga Berbaloi .:


selamat menyambut bulan ramadhan semua..
lama betul sis x update blog..
kurang sehat skit..
ni nak promote tuk nak smabut raya ni..
meh le sambar set Balang Kuih Raya dari sis..
simple n x serabut tau..

boleh pilih nak 4 pcs 1 set atau 6pcs 1 set..
sape berminat nnti leh pm sis atau contact sis mcm biase yer..
harga MEMANG BERBALOOI!!


Design bunga tengah tu sis guna felt..
cntik x rose tu..
boleh pilih warna mcm mana nak yer..
ade banyak lagi cth yg lain nnti sis akan masukkan yer

No comments: