Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Wednesday, July 11, 2012

:. SALE RAYA 2012... JOM SERANG!!! .:


hye.. selamat menyambut bulan Ramadhan tak lama lagi yer..
sempena nak raya ni sis nak wat SALE gak..
tapi yang ni sis akan ambik order semampu sis lah.. takut nanti tak sempat nak beraya plak.. apepun sis akan bukak order ni dari tarikh hari ni 11 JULAI 2012 hingga 15 OGOS 2012..
kalau dah banyak sgt order maybe sis kena tutup awallah..
antara barang atau item yan akak sis SALE kan ialah yang ade kat bawah ni..
ade lagi yang lain tapi nnti sis update lagi yer..
untuk keychain, bantal sorry yang tu x de offer yer..
sis lebihkan pada
CEKAK, HEADBAND N BROOCH :)


HEADBAND BABY DENGAN NAMA


ROSE DUA TONE BROOCH


BROOCH REBEN


HEADBAND BUNGA SAHAJA


CEKAK DENGAN NAMA SEKALI


BROOCH DAHLIA


BROOCH ROSE B028 


BROOCH PUSAR


untuk yang ade FB tu leh tgk dalam album di bawha ni yer

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.474985539198265.121983.100000604707032&type=1

No comments: