Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Tuesday, July 3, 2012

:. Farisya Semakin Sembuh.. Alhamdulillah .:


Alhamdulillah eisya dah semakin okay..
she start playing..
mama so happy for you eisya...
kalau tengok kat gambar yang sis baru masukkan..
nampak lebam kan mata eisya yang sebelah tu..
ni gambar masa dalam flight..
dalam perjalanan balik dari KK ke Johor..
hopely dia berterusan sembuh yer..
korang semua doakan untuk Eisya yer..

No comments: