Pages

Tuesday, July 3, 2012

:. Noieizan.blogspot Giveaway : "MIMIK MUKA PALING COMEL" .:


Jom sertai giveaway sempena nak raya ni.. saja suka2 jer..
hadiah pun bukanlah mewah sangat

HADIAH UTAMA :
- Set starter Kit Felt Craf bernilai RM35
- T-shirt Felt Craft Bernilai RM25
- Bantal Felt Craft bernillai RM30
- Cekak felt Craft bernilai RM10

jumlah hadiah bernilai RM100

*** ada juga 3 hadiah cenderahati berupa T-Shirt FELT Craft untuk 3 peserta lagi

nak joint mudah je.. meh baca syarat di bawah yer... kacang je ni...



syarat-syarat untuk NOIEIZAN.BLOGSPOT GIVEAWAY
“MIMIK MUKA PALING COMEL”

1. LIKE fanpage ’Noieizan’
http://www.facebook.com/noieizan2U
2. Hantarkan gambar penyertaan anda beserta detail ke fanpage sis tersebut (seperti dia ats
 * Nama penuh
* Nama FB
* Gambar Mimik Muka Yang Comel tu (gambar milik sendiri google punya x mau ea )

3. Sis akan upload gambar anda difacebook mengikut urutan penyertaan yang diterima yang diterima

4. Anda boleh mempromote gambar anda sebanyak yang mungkin dan gambar yang mendapat "LIKE" terbanyak akan dikira pemenang... Yippiee!!!

5. Tarikh akhir pengiraan "LIKE" ialah pada 15 August 2012 jam 11.59 malam.

6. semua keputusan adalah muktamad dan sebarang pertikaian tidak akan dilayan.. :P
 

1 Komen Di Sini:

haNem said...

nak sangat join..tapi bile relate dengan fb n main like-like tu kompem kalah..huhuhu..all da best to all participants okey :)