Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Saturday, May 14, 2011

:. Tutorial Flower Rose Felt Craft Dari Noie .:

Hai kawan- kawan... terujanyer dapat buat satu tutorial hari ni.. hehehehe..
walaupun tutorial ni macam kelakor je aku tengok .. hehehe harap2 dapat bantu kawan2 yer.. just nak share ilmu je.. Tutorial ni untuk sesiapa yang minat dengan felt craft.. try2 buat bunga ni semalam... last2 mcm jadi plak.. kalau x sama dengan korang punyer jgn marah le yer.. sebab ni aku punya cara hahahahaha... ok tuk kawan semua.. ni trial pertama dari noie.... kalau dapat komen yang baik.. insya allah noie akan buat tutorial yang lain :) muaaaahhhh!!!
layannnzzzz...





2 comments: