Klik INfo Penting Di SINI!!!

Jom Singgah Ke FaceBook Kami

Saturday, May 14, 2011

:. Tutorial Flower Rose Felt Craft Dari Noie .:

Hai kawan- kawan... terujanyer dapat buat satu tutorial hari ni.. hehehehe..
walaupun tutorial ni macam kelakor je aku tengok .. hehehe harap2 dapat bantu kawan2 yer.. just nak share ilmu je.. Tutorial ni untuk sesiapa yang minat dengan felt craft.. try2 buat bunga ni semalam... last2 mcm jadi plak.. kalau x sama dengan korang punyer jgn marah le yer.. sebab ni aku punya cara hahahahaha... ok tuk kawan semua.. ni trial pertama dari noie.... kalau dapat komen yang baik.. insya allah noie akan buat tutorial yang lain :) muaaaahhhh!!!
layannnzzzz...





2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...