Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Wednesday, May 11, 2011

:. Felt Craft Semata .:



HUhuhuhuhu..
awat tajuk felt craft semata?
sebab aku memang bz dengan felt aje sekarang ni..
ade beberapa order yang aku kena siapkan..
tambahan pula yang dh buat pembayaran..
aku ni memang gelabah skit bila org dah bayar ni.
kena siapkan cepat2 je rasanya..

buat masa ni tengah kejar satu order darai rakan Fb Kaly dan Norlida...
yang satu ni jauh nak diterbangkan ke Sabah..
bagi yang dah buat tempahan tu harap bersabar ye sayang2 ku semua..
kena ikut barisan dulu hehehe..
jangan wisau semua akan disiapkan secepat mungkin
( sampai mata dah naik lebam kurang tido hehehehe )

ok ni layan dulu dua keping gambar order dr sabah yangs sedang dalam proses nak disiapkan harap esok aku leh pos dah :)
yang ni nak bentuk love

yang ni nak butterfly

act order love ngan butterfly ni dah lama tak buat..
so aku buat perubahan skit bagi nampam cantik lagi design dia..
harap yang order ni suka yer :)

No comments: