Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Friday, May 6, 2011

:. Bantal Busuk ke ni?? .:


Bantal busuk ke ni??
hehehe mukan le..
tapi bila pegang rasa mcm bantal..
geram je tgk..
naseb bek org punyer..
kalau tak dh bawak tido dah hehehhee..
act yg order ni nak gantung kat pintu..
tapi aku rasa kalau dia nak bawak tido pun ok ni hehehhee
harap dia akan suka :P

merah menyala mak ngah!!

8 comments:

taliff said...

Busyuk nyer...ngeee ngeee ngeee

Singgah Dari :I Think OF

zures said...

Sangat comel..

amPuzz said...

how you made it ? its cute :3

noie said...

taliff : mana de musyuk... mangi le kekekkee

zures : tq dearr!

ampuzz : hehehe.. thats it order from some1... i made it 4 her.. hope she will like it :)

zahidah dihaz said...

besarnya...boleh peluk bawa tidur....



New Entry: Perdana Menteri @ Hot.Fm

zura_habib said...

cantiknya...mcm mana nk tau harga ye?

noie said...

zahudah.. yerlor leh feluk2 hehehe

zura : kalau minat leh add fb then pm inbox saya

Topex said...

bantal wangi kot? HAHA

Duduk bandar duduk kampung.