Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Thursday, May 26, 2011

:. Tolong Noie Pilih Pemenang!! .:

Ok..
akhirnya
MY SWEET MEMORY CONTEST
telah pun tamat

dan aku dalam dilema untuk memilih pemenang..
untuk pemenang kontest ini aku akan pilih seorang pemenang
namun begitu
ade pengumuman terbaru!!
aku nak pilih seorang lagi pemenang..
tapi nak mintak korang tolong ler..
tolong tekan "LIKE"
kat gambar yang korang suka..
ikut suka korang le.. nak "LIKE"
berapa banyak pun..

senang je caranya..
1st sekali korang kena add fb noie..
then pi kat album ni...


jom korang... tolong Noie...!!!

2 comments:

Nida said...

AS-salam..

Kenapa gambar Kak Nida takde ye...
http://nisajijah.blogspot.com/2011/05/my-sweet-memory-contest.html

noie said...

yer.. syg sis dh masukkan.. td memang nk masukkn tapi confuse antara gmbr n video tu... hehehe.. k akak dh masukkan yg gmbr kek tu yer.. muahhh!!!