Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Friday, May 27, 2011

:. Bantal Untuk Pengantin Baru .:

Bantal ni act dah lama siap..
dah sampai pun ke tangan yang mengordernye..
( ayat x tahan )
khas tuk kawan beliau yang akan naik pelamin..

untuk korang yang berminat leh hubungi kat fb aku..
harga berpatutan
kalau order banyak lagi bagus..
leh bagi harga murah lagi hehehhe

bantal ni leh jadi DOOR GIFT tuk wedding atau birthday..
mesti cute..

ok!!... daaaa...

1 comment:

zura_habib said...

kak..tQ ye..cantik sgt..entry dh buat kt blog sy...jemput singgah!