Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Friday, May 27, 2011

:. Keychain And Brooch DOMO Cute .:

Siapa suka DOMO?
act aku bukan le pemnat fanatik DOMO
tapi sebab ade yang mengorder so aku buat le..

Domo ni adalah untuk brooch dan jugak Kechain
harga mengikut saiz..
dari rm2.50 hingga ke rm4.50 sahaja

kalau beli banyak ade diskaun lagi k..

jom!!! jom!! bg sesiapa peminat DOMO leh le beli..

DOMO ni boleh jugak jadi DOOR GIFT untuk majlis apa-apa pun..
Birthday Party ke.. nak wat untuk majlis kahwin pun boleh ape..
hehehehehe
layaaannnnnzzzz


2 comments:

Azita Zain said...

Salam...
Cantik domo tu...tapi kalau domo tu menganga lebih lagi, lagi cantik! Anak akak tengah kemaruk domo skrg ni...

SRenungan said...

assalam..
waa..cantik2..hehehe
kecik dan comel