Klik INfo Penting Di SINI!!!

Jom Singgah Ke FaceBook Kami

Thursday, May 19, 2011

:. Resepi Cheese Cake Tanpa Bakar ( tolonglah percaya k )


Apasal ade yang tersengih-sengih tu..
huhuhu x caya le tu aku wat cheese cake ni ea??
hehehe.. ntah nape tetiba aku gatai tangan.. gatai tekak.. gatai perut nak makan cheese cake ni..
hasil bantuan my hubby akhirnya terhasillah seperti yang kalian lihat di atas..

sedap ke??
ceh.. ape plak x sedapnya..
hahahahah ( masuk bakul angkat sendiri )

ni kalau budak opis aku tau ni..

mau aku kena dua tiga lapan das.
kritik le tu hehehehe..
x per.. x per.. nasib baik aku tgh cuti kekekeke...



5 comments:

sarah mohamad said...

yang merah2 tu jam strawbery ke? cam sedap je. hiks

Fara said...

bg la resepinyer..menarik jer nampaknyer sbb x payah nak bakar2 bagai..

noie said...

sarah : aah strawberry.. sodap..

fara : hehe nak ke?, nanti sis wat entry resepinyer k.. jgn x buat ea.. kalau dh buat bg sis sikit hehehhee

Mr. Deen said...

Peh... tengok je dah meleleh air liur.. letak la resipinya kat blog ni.. mesti best dapat share...

Helmi said...

hehe.. best nye cheese cake ni! xperlu bakar.. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...