Pages

Tuesday, May 24, 2011

:. Hari Terakhir Untuk My Sweet Memory Contest .:


baru balik dari Kluang..
pi tgk Eisya..
rindu giler!!


esok hari terakhir untuk contest..
maaf le dengan kesibukan aku kebelakangan ni
aku x sempat nak update blog.

tapi x per..
esok aku akan cuba masukkan semua gambar tu dalam FB noie
( teddy_bear81@ymail.com )

dan lebih mudah korang leh tgk... mana gambar yang sweeeeettt sangat..

pemilihan pemenang adalah keputusan muktamad juri2 hehehehe

tapi noie ade satu lagi berita nak bg tahu..

SUPRISE!!
akan ade satu lagi hadiah special untuk.... tutttttt..
x leh ckp sekarang kekekeke

nanti noie akan update kat blog dan juga FB...


tq so much untuk semua yg dh joint tu..
love u all sangat..

0 Komen Di Sini: