Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Sunday, May 8, 2011

:. Sekat Mata Dengan Anak Mancis .:


Mata nak mmebuta dh ni...

sedang2 elok je nak layu..
tapi kat depan mata masih penuh dengan kain felt yang perlu di jahit..
sabar jelah...

kalau leh tahan mata dengan anak mancis bagus jugak..
ni jangan anak mancis ,
nak tiup habuk kat mata pun seram sejuk...

mata oo mata..
bertahan le ko wahai mata...

1 comment:

Rozali said...

Assalamualaikum Noie

moga dah siap kain felt tuuu

Wassalam