Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Wednesday, August 29, 2012

:. Tutorial Bunga Rose dari Ribbon .:


Tutorial bunga ros dari ribbon atau reben ni adalah permintaan dari seorang rakan..
tapi sis x sempat le nk membuatnya
so sis share dengan korang semua dari mana sis belajar yer..
tutorial yang diberikan sangat jelas..
dan dari gambar2 yang digunakan..
mustahil kalau korang tak leh buat sendiri..

kalau korang nak tengok tutorial tu meh le

SELAMAT MENCUBA YER!!

1 comment:

Fatin Zaini said...

salam aidilfitri..

nice blog..

fatin zaini datang singgah dan follow anda..

jemput ke http://www.fatinzaini.com :)