Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Monday, August 27, 2012

:. 10 Tutorial Bunga Dari Fabric Dan Felt .:

salam semua..
hari ni sis saje jalan2 kat blog2 crafter untuk intai2 tutorial yang menarik dan mudah..
terjumpa satu blog dari luar negara ni..
ade 10 tutorial yang dikumpulkan dalam satu entrynya..
wahhh sangat menarik..
just nak share dengan korang semua..
yang minat sangat dengan segala jenis tutorial..
meh le terjah..
....
di bawah ni antara gambar bunga yang terdapat dalam blog ni..
meh terjah!!






1 comment:

~AiMi SyAhiRAh~ said...

Nice.. Salam Aidilfitri! Buat para blogger di luar sana!! Jom join contest ini! 3 pemenang bertuah akan mendapat duit raya EDISI TERHAD sampul wajah saya!!;) Klik http://www.aimisyahirah.com/2012/08/contest-nak-duit-raya-cik-misya.html untuk maklumat lanjut.