Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Wednesday, August 8, 2012

:. Template Sampul Raya Wat Sendiri .:


sesaje gegatai tangan konon nak buat le sampul duit raya sendiri..
godeh2 ni le jadinya..
hahahahaha...

korang x nak ke cuba buat sendiri..
cari je cth template dari goo gle mesti jumpa..
pas tu paste je kt template tu gambar2 sesuka hati :)


2 comments:

Mama Khyranaeems said...

Assalamualaikum..Kreatifnya sis..Tq sebab bagi idea utk projek craft Sy.

Mama Khyranaeems said...

Assalamualaikum. kreatifnya sis..suka sya tengok.