Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Monday, August 27, 2012

: Blog Kiter Berwajah Baru.. Malu Le Plak .:

blog saya berwajah baru...
comey kan.. tq pada en akhelaken sebab tolong godehkan..
kalau korang tengok atas tu ade gambr bergerakkan..
haaa.. klik situ untuk tengok kategori item..
tapi tulah susah skit sebab tak de tag nama kan..
kan nnti edit lgi bagi lagi senang korang nak klik.. klik...


tq so much untuk en akhlaken..
eh terjah blog dia 
http://akhelaken.blogspot.com/

No comments: