Klik INfo Penting Di SINI!!!

Jom Singgah Ke FaceBook Kami

Tuesday, August 21, 2012

:. Balang Kuih Raya Berhias.. Ala Roses .:


Niat nak buat balang kuih raya sendiri ni dah lama terlintas pada hati ni cuma masa je tak kesampaian..
puas jugak jalan2 kat sekitar bandar kota tinggi n cari kalau ada yang berkenan..
namun semua tak berkenan di hati.. kalau ade yang berkenan pun budget dia terlebih le plak..
then.. cuba2 buat balang sendiri..
hehehe akhirnya jadik gak..
n tak sangka yang ramai plak yang minat dengan balang sis buat tu..
cuma sebab last minit sis x dapat penuhi permintaan dari luar kota tinggi..
walaupun ade yg req tuk pos.. huhuhu takuit x sempat so sis tolak je dulu permintaan mereka..tapi x per.. next year.. tahun 2013 leh standby buat awal2. so yg kat bawah ni antara 10 set yang sempat sis siapkan tuk kenalan terdekat..
.

 

yang ni set order dr shikin..
dia yang nak ni 3 kuning n 3 biru..

yang warna merah hitam tu my untie punyer..
like merah kan..

yang ni ade 3 set..
merah tu shafwan punyer..
kuning tu kak roziah punyer x silap aku ler..
n yang pink hitam tu ain adik ipar ayu punyer..

ade lagi yang tak sempat sis masukkan..
sebenarnya.. balang ni bukan je digunakan untuk hari raya jer..
tapi elok digunakan untuk hamper hadiah tak pun untuk hantaran perkahwinan..
harga pun budget je tau..

kalau berminat nak order leh ke fb sis  " sis noie craft "
atau call atu msj ke 012 7752560

1 comment:

ruhilaini Ila said...

Brp hrga 1set dgn bakul?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...