Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Tuesday, August 28, 2012

:. Aneka Bantal Felt Sebagai Cenderahati .:


bantal felt sekarang memang ramai yang suka tuk jadikan sebagai hadiah..
sebab ianya comel n leh letak  
gambar yg kat atas ni..
sesuai tuk hadiah pengantin baru..

 yang ni plak biasernya sesuai tuk birthday present..
ramai yang order dgn sis bantal felt ni untuk hadiah ulang tahun tau


yang ni plak hadiah untuk baby yang baru lahir..
cute kan..


yang ni plak hadiah untuk pasangan bercinta..
auww!! jiwang hehehe.. 

yang ni pun untuk pasangan bercinta..
sweet.. 




No comments: