Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Friday, August 10, 2012

:. Brooch Rose Pusar Buat Mata Berpinar. :


Brooch Pusar...
sweet kan.. tengok pun sah berpinar..
antara yang hot order jugak dalam bulan puasa ni..
brooch felt harga lelong ni special untuk bulan ramdhan ni jer..
untuk dapatkan harga special leh contact sis yer di 
013-8145345 @ 0127752560


No comments: