Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Friday, January 27, 2012

:. Tutorial Headband Felt Flower with mommycraft .:




Tutorial ni sangat senang tuk newbie yang baru nak belajar wat felt craft ni..
sis tak sempat buat video sendiri so sis share dengan kamu mommycraft punyer youtube k... mommycraft ni memang ade banyak lagi video tutorial.. tak caya nanti korang try tgk k...
selamat mencuba yer!!!

No comments: