Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Friday, January 27, 2012

:. Frame tuk Najib And Kahar .:


Sebenarnya banyak lagi order frame dari group budak sekolah ni..
ni adalah sebahgaiannyer..
tuk dak lelaki..
nanti dh buat banyak lagi sis upload k..
frame felt ni tuk satu kelas sebagai cenderahati tuk semua..
order dari cikgu suhaina dari pengerang..
sabar ea cikgu..
dalam proses lagi ni



:)

1 comment:

Cik Lin Lina Zainal said...

Salam.. Hi! sy sngt teruja tengok handmade2 ni seme.. wow! hehe..actually, sy da lame nk buat sendri frame mcm ni.. boleh bagitahu tak kat mane akk beli material nk buat ni? dunno wat to call. tp materials nk buat kereta tu, bunga, huruf tu..kat mane ye? n if tempah kat akk, berapa ye utk frame ni?

thanks! can reply to my email :
farlina.zainal@gmail.com