Pages

Friday, January 27, 2012

:. Frame tuk Najib And Kahar .:


Sebenarnya banyak lagi order frame dari group budak sekolah ni..
ni adalah sebahgaiannyer..
tuk dak lelaki..
nanti dh buat banyak lagi sis upload k..
frame felt ni tuk satu kelas sebagai cenderahati tuk semua..
order dari cikgu suhaina dari pengerang..
sabar ea cikgu..
dalam proses lagi ni



:)

1 Komen Di Sini:

Cik Lin Lina Zainal said...

Salam.. Hi! sy sngt teruja tengok handmade2 ni seme.. wow! hehe..actually, sy da lame nk buat sendri frame mcm ni.. boleh bagitahu tak kat mane akk beli material nk buat ni? dunno wat to call. tp materials nk buat kereta tu, bunga, huruf tu..kat mane ye? n if tempah kat akk, berapa ye utk frame ni?

thanks! can reply to my email :
farlina.zainal@gmail.com