Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Saturday, January 14, 2012

:. Bantal Felt Spongebob .:


comel tak bantal SPONGEBOB ni?
heheh mula2 macam x caya je leh buat..
sekali dah jadi nampak comel plak hehhee
( pasan )


e
kat bawah dia de tulis..
dari ibu..
sweet kan..
bantal ni sis guna felt n flannel
kalau sape2 berminat nak order buat yang tersayang leh pm fb sis k
muaccss!!

No comments: