Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Sunday, January 29, 2012

:. Bunga Telur Felt + Teddy Bear: Purple + Putih .:



Bunga telur Felt + teddy bear
yang ni tema Ungu + Putih
sesuai tuk majlis akikah atau potong jambul..
kalau ade bakal pengantin yang suka benda2 cute mcm ni pun boleh :)
comey kan?



kalau berminat nak order leh hubungi sis di Fb atau 012 7752560 yer..

nanti sis upload gambar lain dengan colour yang lain k :)

2 comments:

Salwati Sapei said...

comey sngt..1 pcs brape sis??

noie said...

tq dear.. kmu leh hubungi sis tuk keterangan lanjut dear ni no sis 012 772560 atau kamu boleh ke fb sis seperti yg ade di blog ni ye