Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Sunday, January 1, 2012

:. Ros Merah Felt Menawan Untuk Kamu .:

Ros merah felt ni nampak segar je kan..
memang cantik..
hari tu sis buat untuk jiran sis..
dia nk buat bunga dada..

tapi bunga ros merah ni..
boleh juga di jadikan hiasan di pelamin perkahwinan..
ataupun untuk bunga kendarat..
atau untuk bunga telur..
atau juga... untuk diletakkan pada hantaran..


sis pun dalam proses nak buat bunga ni banyak-banyak..
untuk simpanan sendiri hehehe..
lawak tak?
ingat nk guna masa adik ipar sis kawen nanti..
tu pun kalau dapat berkesempatan balik ke sabah le..

mungkin ramai yang lebih suka guna bunga segar..
tapi untuk yang berjimat cermat elok guna bunga ni kan..
habis majlis bunga ni tak layu..
simpan 10 tahun pun segar je rupa dia..
hahahaha...

untuk yang berminat nak order boleh hubungi sis..
dapatkan harga borong..
yang memuaskan :)

1 comment:

Anonymous said...

Assalamualaikum. .nak tempah...my num.0143008198