Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Friday, January 6, 2012

:. FRAME FELT UNTUK TERSAYANG .:


FRAME NI KHAS TUK MY HUBBY


saiz dia besar A4 paper..

leh tulis ape2 je..

n jadi hadiah tuk yang tersayang..

harga pun murah je..

frame felt ni

sesuai letak kat dinding jadi hiasan..




comel tak?





kalau minat leh order kat sis k..
tq :)


2 comments:

~emi~ said...

kalau yg mcm nie how much satu ?

noie said...

yg ni murah je dear.. kalau minat leh cntct sis 0127752560