Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Saturday, December 29, 2012

:. Corat Coret Majlis Cukur Jambul Rania & Damia .:


Alhamdulillah berakhir sudah majlis cukur jambul dua orang anak buah saya..
Hani Rania & Damia Insyirah..
walaupun banyak dugaan yang dihadapi namun akhirnya semua berakhir dengan baik sekali..
syukur pada Ilahi..
dengan masa yang singkat juga sis dapat siapkan buaian berendoi tuk dua org puteri ni..
dengan bantuan adik sis ayu dan bakal adik ipar nana..
tq allzzz..
tapi x le cantik sgt pun..
'maklum le saya budak baru nak belajar kan..



ni antara bunga telur felt yang sis buat tuk baby ran n mia


inilah adik2 sis.,. yang baju pink tu adik no dua Eca bersama puterinya Rania dan yang baju merah tu adik sis yang ke-3 Ayu dengan puterinya Damia..


yang ni hello kitty..
bukan baby sesapa..
ni Eisya yg punyer hehehhe


nade2 tak kiter letak beskal tu kat situ


wah sedap tidur si damia..


rania pun sama best betui naik buaian tu yer..

LAst sekali sis nak ucapkan terima kasih pada semua yanbg terlibat secara langsung atau x langsung dlm menjayakan majlis ni..
tq sangat2 k..
muacccss!!!
luv u allzzz!!!

No comments: