Pages

Wednesday, December 12, 2012

:. Video Tutorial Membuat Crepe Durian .:





Alhamdulillah dengan izin tuan punyer Youtube ni..
Khairul Abdullah
sis dapat share video ni dalam blog sis tau..
heheheh lepas ni kawan2 yang dok cari Resipi Membuat Crepe Durian boleh tgk video ni..
video ni sangat sempoi dan menarik..
siap ada lagu best lagi..
dan adegan2 comey tuan punya video ni yang buat kite suka tgk ..
dengan music latar belakang tu... buat lagi enjoy nak tgk sampai habis..

apa lagi korang dah tiba masa kamu buat sendiri Crepe Durian
( hahahah wal hal diri sendiri malas ni)

1 Komen Di Sini:

fiqkbe said...

sedap nyer tgk... rasa teringin nk mkn. kan best klu fiq bleh mkn durian...