Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Saturday, December 29, 2012

:. Bunga Telur Felt Cukur Jambul Ala-Ala Dress Gitu .:



Ewah-ewah sekali lgi saya naik menyampah dengan tajuk entry saya ni..
ala-ala gedik gitu ea hehehhee
x pelah gedik pun gedik le janji x susahkan orang ye..
sekali lagi sis update tentang bunga telur tuk majlis cukur jambul ni..
sis tambah satu lagi jenis dress...
cute tak?

untuk majlis cukur jambul ran n chiku gak. cuma lain skit designnya..
shomel tak??
hehehhee
mcm biase saya pasan yer!!!


1 comment:

Salwati Sapei said...

memang unik & kreative..agak2 brape yer rege utk 80pcs??