Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Tuesday, December 18, 2012

:. ORDER WEDDING STICKER .:


Ni cth wedding sticker yang customer sis request.
simple jelah..
i pun bukan terror sangat bab2 deco2 ni kan..
kalau berminat nak order leh le.. inbox dalam fb sis

                                                http://www.facebook.com/normah.feltcraft
atau email pun boleh.. atau nak call no yang kat atas tu pun boleh..
cuma paling bgus dlm fb ler..
kalau email ni lambat skit sis reply


No comments: