Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Monday, December 24, 2012

:. Bunga Telur Majlis Cukur Jambul Rania & Damia .:







Wahh panjangnya tajuk tu kan..
kali ni sis nak update tentang bunga telur untuk potong jambul Ran n Chiku..
oleh kerana pelamin berendoi tu dah color pink putih, so bunga telur pun kena wat color samalah kan..
tq pada kaan sis Sharifah Norhaya owner pada pada Shaz Berendoi Kuantan..
dialah yang bagi idea tuk sis buat bunga telur mcm ni..
act beliau buat guna foam.. kan sekarang tgh hot bunga telur foam tu..
cuma sis ubah kat sini.. sis gunakan Felt..

so hopely ibu si Ran N Chiku akan suka dengan bunga telur ni yer..


3 comments:

Salwati Sapei said...

sis, boleh quote harge bunge telor camni, tpi maybe design lain skit utk majlis berkhatan anak sye..anggaran 80 pcs..

noie said...

hye dear.. kamu hubungi sis terus di no 012 7752560 atau kamu tinggalkan no kamu pada sis, atau leh inbox sis dlm fb sis 'sis noie craft'

Farinaz said...

Ada lg x bunga telur ni?